Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

DUTCH - Reserverings Balk

Aankomst
Invalid Input

Vertrek
Invalid Input

Type
Invalid Input

Voor alle leeftijden ontspanning en waterpret!

Centraal op camping Le Clou bevindt zich een prachtig verwarmd zwembadcomplex. Rondom de 3 ronde baden zijn zonterrassen met luie stoelen, ligbedden en Turkse parasolletjes. Voor alle leeftijden is het hier volop genieten van water en zon.

Er zijn 3 baden: Een verwarmd peuterbad van 8,00 m diameter en 0,30 m diep met klein glijbaantje en een waterpaddestoel, een zwembad van 1,35 m diep met waterglijbaan en een trechtervormig zwembad van 2,70 m diep. De twee verwarmde zwembaden worden gescheiden door een waterval. 

Rondom het complex is een hekwerk aanwezig met een kindveilige toegangsdeur, zodat kleine kinderen niet zonder begeleiding het zwembad in (of uit) kunnen.
Er is een toilet aanwezig.

Het zwembad is open van 10:30 - 20:00 u.

Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kinderen op le Clou

kinderen

Kinderen voelen zich al snel thuis op Camping Le Clou. Een compact, overzichtelijk terrein met diverse mogelijkheden op lekker te spelen. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes lijkt wel vanzelf te gaan.

Lees meer ...

Horeca op Le Clou

eten

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Gedurende het hele seizoen kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ontmoet andere gasten tijden de table d'hôtes of bezoek de bar en het sfeervolle terras. 

Lees meer ...

Omgeving van Le Clou

omgeving

Ontdek de fantastische omgeving van Le Clou. Houd je van sportieve activiteiten of slenter je graag over een marktje? Ben je cultureel geïnteresseerd? Dan heb je vast niet genoeg aan één vakantie!

Lees meer ...

ANWB     ACSI     BD     hcp

Contactgegevens

mapfrance

con infoKarin & Luuk Heerink

con address3655 Route de Saint - Georges
24220 Le Coux et Bigaroque
Dor­dogne, France

emailButtoninfo@camping-le-clou.com

con tel+33 (0)5 24 15 19 75