Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

DUTCH - Reserverings Balk

Aankomst
Invalid Input

Vertrek
Invalid Input

Type
Invalid Input

Services

Animatie

In het hoogseizoen wordt elke week een nieuw activiteitenprogramma gemaakt door ons team, met o.a. een knutselochtend,   vossenjacht, lampionnentocht, voetbaltoernooi en nog veel meer!

Feestavonden

Elke zomer organiseren wij feestavonden op Le Clou met live muziek. Op ons gezellige terras kan je lekker genieten van bijvoorbeeld een Entrecôte of Pulled pork terwijl je luistert naar een gezellig bandje.

Zondagmarktje

Op zondag is een marktje op de camping waar jurkjes, sieraden en wijn verkocht worden. Leuke souvenirtjes!

Jeux de Boules

Zin in een lekker Franse activiteit? Wij hebben een (verlicht) Jeu de boules terrein vlakbij het terras, waar je lekker een middagje of avond kunt spelen. 

Zwembad

De camping beschikt over 3 verwarmde zwembaden, waaronder 1 kinderbadje en een waterglijbaan. 

Massages

Een massage tijdens de vakantie is echt ontspannen! In een speciaal daarvoor ingerichte chalet op de camping kun je genieten van deze service om lekker tot rust te komen, met heerlijke geuren en ontspannen muziek. 

Wasservice

Op de camping kun je gebruik maken van onze was & droog service. Breng je was, graag in een boodschappentas, naar de bar en dan zorgen wij voor de rest!

Speeltuintjes

Kinderen zullen zich niet snel vervelen op de camping: verspreid over de camping vind je speeltuintjes met zandbakken, klimtorens en speelhuisjes. Ook zijn er trampolines, die heel populair zijn bij de kinderen

Veiligheid

Op onze overzichtelijke familiecamping is veiligheid heel belangrijk. Zo zijn de speeltoestellen gekeurd en is het zwembad omheind, met een speciale veiligheidsdeur.

Sanitair

Op de camping zijn twee sanitairgebouwen, met familiedouches, babybadjes, een afwasgelegenheid, een stortplaats voor chemische toiletten en een invalide ruimte. Toilet papier en warm water zijn gratis.

Multisport terrein

Het multisport terrein is een van de favoriete plekken van de kinderen. De hele dag lekker voetballen of tijdens de warme zomerdagen water voetballen? Alles kan. 

Wi-Fi

Op de camping is gratis WiFi aanwezig. Deze is alleen beschikbaar op het terras, zodat je lekker je laptop en/of telefoon kunt laten liggen en volop kunt genieten van de vakantie.

Autolaadpunt

Heb je een elektrische of hybride auto? Wij hebben een snellaadpunt op de camping, waar je gebruik van kan maken. Je betaalt hiervoor een vast bedrag per dag (afhankelijk van het laadvermogen van de auto), waarna je hiervan onbeperkt gebruik kan maken. 

Tafeltenissen

In de overdekte jeugdhoek, vlakbij het terras, staan twee tafeltennistafels en een bank om lekker op te gamen...

Afval scheiden

Afvalscheiden is belangrijk voor het milieu. Sinds kort beschikken we hiervoor over een handige afvalscheiding unit. Een verzameltas voor recyclebaar afval en een emmertje voor de compost is voor elke gast beschikbaar.

Verse broodjes

Elke ochtend worden heerlijke baguettes, croissants en andere verse broodjes geleverd op de camping.

Kanoën

In het hoogseizoen wordt er elke woensdag vanaf de camping een kanotocht georganiseerd over de Dordogne. 

Koelkast verhuur

Wil je een koelkast huren? Dat is mogelijk op reservering (zolang de voorraad strekt).

Bar & terras

Geen zin om zelf te koken? Schuif dan lekker aan bij de tables d’hôtes of bestel lekkere frietjes of een pizza op ons terras

Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kinderen op le Clou

kinderen

Kinderen voelen zich al snel thuis op Camping Le Clou. Een compact, overzichtelijk terrein met diverse mogelijkheden op lekker te spelen. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes lijkt wel vanzelf te gaan.

Lees meer ...

Horeca op Le Clou

eten

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Gedurende het hele seizoen kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ontmoet andere gasten tijden de table d'hôtes of bezoek de bar en het sfeervolle terras. 

Lees meer ...

Omgeving van Le Clou

omgeving

Ontdek de fantastische omgeving van Le Clou. Houd je van sportieve activiteiten of slenter je graag over een marktje? Ben je cultureel geïnteresseerd? Dan heb je vast niet genoeg aan één vakantie!

Lees meer ...

ANWB     ACSI     BD     hcp

Contactgegevens

mapfrance

con infoKarin & Luuk Heerink

con address3655 Route de Saint - Georges
24220 Le Coux et Bigaroque
Dor­dogne, France

emailButtoninfo@camping-le-clou.com

con tel+33 (0)5 24 15 19 75