Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

DUTCH - Reserverings Balk

Aankomst
Invalid Input

Vertrek
Invalid Input

Type
Invalid Input

Het hele seizoen activiteiten en veel te doen op Le Clou!

Naast ontspanning bieden wij gedurende het hele seizoen sportieve activiteiten op camping le Clou, voor jong en oud! Als half april de poorten weer open gaan, kun je direct van alle faciliteiten gebruik maken.

De “Meivakantie = Kindervakantie” is inmiddels een traditie, deze weken zijn populair bij jonge gezinnen:  Even een weekje er tussenuit!

In juli en augustus is camping Le Clou een echte gezinscamping. Vooral voor de jonge gezinnen uitermate geschikt door de kleinschaligheid, een overzichtelijk zwembad met waterglijbaan, animatie en veel speelvoorzieningen: Een multisportterrein, favoriet bij de jonge voetballers, waar kinderen al snel contact maken, verder een volleybalveld, jeu de boules banen, 2 trampolines, 2 tafeltennistafels, grote zandbank met een klauter-en klimtoestel inclusief glijbaan, een klimkasteel en verspreid over de camping zijn zandbakken, schommels en speeltoestellen. In de salle des jeux is duplo voor de allerkleinsten, een tafelvoetbalspel en een tv scherm voor belangrijke evenementen.

Voor elke woensdag kun je je opgeven om te kanoën op de Dordogne. Een tocht met het mooiste uitzicht op de de kastelen en dorpjes aan de oever.
Tennissen kan in het nabijgelegen Coux, daar kun je tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de banen. Reserveren kan bij de receptie.

Voorjaar en nazomer

Animatie

Ontspanningsmassage

Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kinderen op le Clou

kinderen

Kinderen voelen zich al snel thuis op Camping Le Clou. Een compact, overzichtelijk terrein met diverse mogelijkheden op lekker te spelen. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes lijkt wel vanzelf te gaan.

Lees meer ...

Horeca op Le Clou

eten

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Gedurende het hele seizoen kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ontmoet andere gasten tijden de table d'hôtes of bezoek de bar en het sfeervolle terras. 

Lees meer ...

Omgeving van Le Clou

omgeving

Ontdek de fantastische omgeving van Le Clou. Houd je van sportieve activiteiten of slenter je graag over een marktje? Ben je cultureel geïnteresseerd? Dan heb je vast niet genoeg aan één vakantie!

Lees meer ...

ANWB     ACSI     BD     hcp

Contactgegevens

mapfrance

con infoKarin & Luuk Heerink

con address3655 Route de Saint - Georges
24220 Le Coux et Bigaroque
Dor­dogne, France

emailButtoninfo@camping-le-clou.com

con tel+33 (0)5 24 15 19 75