DUTCH - Reserverings Balk

Aankomst
Invalid Input

Vertrek
Invalid Input

Type
Invalid Input

Covid-19 - Camping le Clou

Update maart 2022

We leven alweer ruim twee jaar met de gevolgen en de beperkingen door COVID-19 (corona). Ook op het toerisme is dit onvermijdelijk van invloed.

Inmiddels is de situatie in Frankrijk dusdanig verbeterd dat vrijwel alle maatregelen per 14 maart opgeschort worden. Dit betekent dat vanaf die datum geen zogenoemde pass sanitair of pass vaccinal meer getoond hoeft te worden. Ook is het mondmasker vrijwel nergens meer verplicht, alleen nog in het vliegtuig en het openbaar vervoer.

Zoals het er nu uitziet staat dus niets een vakantie in Frankrijk in de weg!

Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kinderen op le Clou

kinderen

Kinderen voelen zich al snel thuis op Camping Le Clou. Een compact, overzichtelijk terrein met diverse mogelijkheden op lekker te spelen. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes lijkt wel vanzelf te gaan.

Lees meer ...

Horeca op Le Clou

eten

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Gedurende het hele seizoen kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ontmoet andere gasten tijden de table d'hôtes of bezoek de bar en het sfeervolle terras. 

Lees meer ...

Omgeving van Le Clou

omgeving

Ontdek de fantastische omgeving van Le Clou. Houd je van sportieve activiteiten of slenter je graag over een marktje? Ben je cultureel geïnteresseerd? Dan heb je vast niet genoeg aan één vakantie!

Lees meer ...

ANWB     ACSI     BD     hcp

Contactgegevens

mapfrance

con infoKarin & Luuk Heerink

con address3655 Route de Saint - Georges
24220 Le Coux et Bigaroque
Dor­dogne, France

emailButtoninfo@camping-le-clou.com

con tel+33 (0)5 24 15 19 75