Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

DUTCH - Reserverings Balk

Aankomst
Invalid Input

Vertrek
Invalid Input

Type
Invalid Input

Vakantiewerk op Camping Le Clou in de Dordogne

 

Camping Le Clou is een kleinschalige familiecamping van Nederlandse eigenaren in het zuidwesten van Frankrijk, de Dordogne. De camping wordt veelal bezocht door Nederlandse jonge gezinnen. Kennis van de Franse taal is niet nodig.

 • Ben jij op zoek naar een vakantiebaan of stageplaats op een kleinschalige gezinscamping in het zonnige Zuidwesten van Frankrijk?
 • Ben jij 18 jaar of ouder, een teamspeler, enthousiast, sportief, een kindervriend, harde werker en flexibel?
 • Ben je in de periode van begin juli tot eind augustus beschikbaar?
 • Heb je enige werkervaring in de horeca, keuken of het organiseren van activiteiten voor kinderen?

Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op een van de volgende vacatures:

Horecamedewerkers

In de bar, op het sfeervolle terras en in het restaurant streven we naar een gastvrije en verzorgde omgeving. Jij bent in staat om de gasten op een hoog niveau van dienst te zijn. Je draagt zorg voor alle werkzaamheden in de bar en op het terras zoals het opnemen, klaarmaken en serveren van de bestellingen en tevens het afrekenen met de gasten. Ook vul je de voorraden aan en houd je de bar en het terras netjes.

Keukenmedewerkers

In de keuken werk je in een team van 5 personen, waaronder een kok en een afwasser. Samen bereid je de snacks en de pizza’s en verricht je eenvoudige handelingen voor het restaurant en de personeelsmaaltijd. Verder help je de afwasser met de afwas.

Activiteitenmedewerkers
Wekelijks stel je met collega’s een activiteitenprogramma samen voor onze gasten, o.a. knutseluurtjes, sport en spel. Wat de kinderactiviteiten betreft ben jij verantwoordelijk voor de organisatie.

Voor alle bovenstaande vacatures geldt dat we een flexibele instelling verwachten zodat je naast de vermelde werkzaamheden ook ingezet kunt worden voor werkzaamheden van algemene aard, zoals schoonmaakwerk, eenvoudige bartaken, voorbereiding, bediening en opruimen op feestavonden en onverwachte werkzaamheden op de camping.

Wij bieden je:

  • Een slaapplek in een stacaravan en goede maaltijden (kost en inwoning).
  • Uitstapjes zoals kanoën, stadsbezoeken, gezellige marktjes.
  • Een prima salaris, wekelijks fooi.
  • Een onvergetelijke tijd.

Ben je enthousiast geworden en wil je ons campingteam komen versterken?
Mail dan je motivatie, CV en een recente foto van jezelf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Geef in de brief je voorkeur aan voor een van de vacatures/stages en wat jouw persoonlijke bijdrage kan zijn voor een enthousiast campingteam. Geef ook aan welke periode je beschikbaar bent.

Check onze website, facebookpagina en instagram voor meer info.

 

Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kinderen op le Clou

kinderen

Kinderen voelen zich al snel thuis op Camping Le Clou. Een compact, overzichtelijk terrein met diverse mogelijkheden op lekker te spelen. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes lijkt wel vanzelf te gaan.

Lees meer ...

Horeca op Le Clou

eten

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Gedurende het hele seizoen kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ontmoet andere gasten tijden de table d'hôtes of bezoek de bar en het sfeervolle terras. 

Lees meer ...

Omgeving van Le Clou

omgeving

Ontdek de fantastische omgeving van Le Clou. Houd je van sportieve activiteiten of slenter je graag over een marktje? Ben je cultureel geïnteresseerd? Dan heb je vast niet genoeg aan één vakantie!

Lees meer ...

ANWB     ACSI     BD     hcp

Contactgegevens

mapfrance

con infoKarin & Luuk Heerink

con address3655 Route de Saint - Georges
24220 Le Coux et Bigaroque
Dor­dogne, France

emailButtoninfo@camping-le-clou.com

con tel+33 (0)5 24 15 19 75