Slide background

DUTCH - Reserverings Balk

Aankomst
Invalid Input

Vertrek
Invalid Input

Type
Invalid Input

Kampeerplaatsen

Verspreid over de camping bevinden zich in totaal 73 kampeerplaatsen, allemaal geschikt voor caravans, tenten en soms voor campers. De plaatsen zijn veelal uitgevlakt. De ondergrond bestaat uit gras of bosgrond. Door het gebruik van doorgroei matten te stimuleren streven we naar een mooie grasmat gedurende het hele seizoen. De kampeerplaatsen hebben verschillende afmetingen, ca. 80 tot 150 m². Tussen de plaatsen is gevarieerde begroeiing aanwezig, die zorgt voor privacy en schaduw.

Alle plaatsen hebben een elektra-aansluiting van 10 ampère. De meeste plekken zijn voorzien van een aansluiting voor een blauwe Euro-stekker, maar neem voor de zekerheid wel een verloopsnoer mee. Watertappunten zijn verspreid over het terrein. Er is een mogelijkheid om een koelkast te huren.

In de beide moderne sanitairgebouwen vind je naast de gebruikelijke voorzieningen ook familiedouches en babybadjes. Uiteraard is er toiletpapier en zijn de douches gratis. Voor minder validen is er een speciale badkamer. 

De kampeerplaatsen zijn bedoeld voor een gezin (max. 2 volwassenen en kinderen). Aankomst en vertrek is op elke dag van de week mogelijk.

ACSI  CC  BD https://tracking.zoover.nl/images/Awards_campaign-02.jpg?pomiv=EEIEAZKX0mjVLDolj_VK&hashcode=f8d55653f4c76f38795327a2703fe9a1

Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Kinderen op le Clou

kinderen

Kinderen voelen zich al snel thuis op Camping Le Clou. Een compact, overzichtelijk terrein met diverse mogelijkheden op lekker te spelen. Het maken van vriendjes en vriendinnetjes lijkt wel vanzelf te gaan.

Lees meer ...

Horeca op Le Clou

eten

Gastvrijheid staat bij ons voorop! Gedurende het hele seizoen kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ontmoet andere gasten tijden de table d'hôtes of bezoek de bar en het sfeervolle terras. 

Lees meer ...

Omgeving van Le Clou

omgeving

Ontdek de fantastische omgeving van Le Clou. Houd je van sportieve activiteiten of slenter je graag over een marktje? Ben je cultureel geïnteresseerd? Dan heb je vast niet genoeg aan één vakantie!

Lees meer ...

ANWB     ACSI     BD     hcp

Contactgegevens

mapfrance

con infoKarin & Luuk Heerink

con address3655 Route de Saint - Georges
24220 Le Coux et Bigaroque
Dor­dogne, France

emailButtoninfo@camping-le-clou.com

con tel+33 (0)5 24 15 19 75